Mail icon Print icon

Informativ økonomirapportering


"Flere af os i Business Brokers team har baggrund fra en lang karriere som økonomidirektører. Vi kender værdien af tæt økonomistyring og ved, hvordan god ledelsesrapportering bør bygges op."
- Klaus Termansen, virksomhedsmægler

Økonomisk overblik er vejen til handlekraft

Virksomhedens økonomiske styring bør til enhver tid være baseret på et solidt overblik over forretningens sammensætning af aktiviteter og de enkelte afdelingers bidrag til det samlede resultat.

Visuelle overblik og grafer supplerer relevante nøgletal og skaber effektiv indsigt til alle interessenter fra funktionschefer til direktør og bestyrelse – og ikke mindst til dine finansielle partnere (bank og evt. investorer).

Giver din økonomirapport dig et tilstrækkeligt økonomisk overblik?

Alle virksomheder har en form for økonomirapport, men langt fra alle ledere føler, at de har tilstrækkeligt økonomisk overblik. Dette assisterer vi med at implementere på baggrund af solid erfaring og godt håndværk i opbygningen af overskuelige nøgletal og målstyring og sikrer en høj grad af automatisering i udarbejdelsen af månedsrapporter.

”Man får hvad man måler”, og måler man ikke ordentligt på sine økonomiske mål, så øges risikoen for utilfredsstillende indtjening og likviditet.

Vi kommer gerne forbi din virksomhed til en uformel og uforpligtende drøftelse af mulighederne og viser gode eksempler på værktøjer, der kan styrke det økonomiske overblik i din virksomhed.