Mail icon Print icon

Osteskærer i nye omgivelser - Osti indgår aftale

Vi kender alle den dobbeltklingede osteskærer fra Osti, der har været allemandseje siden 1963.

Nu har Osti ApS indgået et strategisk samarbejde med AGK Nordic A/S. Samarbejdet betyder, at AGK Nordic fremover vil stå for produktudvikling, markedsføring, salg og logistik på det nordiske marked.

Aftalen mellem Osti og AGK Nordic blev underskrevet primo november 2017 efter en skarp proces på bare en måned. Det har gjort det muligt rettidigt at opdatere samarbejdet med kunder og producenter for 2018.

Ulf Steiness og John Nygaard fra Business Broker har rådgivet Osti i forhandlingerne om licensaftale og tilhørende royaltyaftale.

Peter Jagd Jensen, ejer af Osti, siger om resultatet:

”Vi har indgået en fornuftig aftale, som begge parter kan få noget godt ud af, og jeg er meget tilfreds med, at Ostis hjemmemarked overdrages til rutinerede hænder.”

Også samarbejdet med Business Broker er han tilfreds med:

”Business Broker har uden slinger i valsen talt min interesse, og de har været en uvurderlig støtte. De har også haft forståelse for, at Osti er en del af mit hjerteblod, og har håndteret de tvivlsspørgsmål, som jeg stillede undervejs, i øjenhøjde med mig.” siger Peter Jagd Jensen.

Peter Jagd Jensen er desuden imponeret over Business Brokers viden om nonfood-markedet.

"Ulf og John var hurtige til at sætte sig ind i branchens vilkår og vores forretningsmodel. Business Broker har ført en både grundig og professionel proces, selv om tiden var knap. Det kunne vi aldrig have gjort selv.”

 

Osti ApS

Virksomheden bag den dobbeltklingede osteskærer ”Osti Original”, der ligger i køkkenskuffen i stort set ethvert dansk hjem. Siden er flere modeller kommet til. Især med tilføjelsen af ostehøvlen Osti 01, har Osti vundet hjerter over hele verden, med 10 internationale designpriser for både produkt og emballage. Det var Nils Jagd Jensen, der i 1963 designede ”Osti Original”. I dag ejer sønnen, Peter Jagd Jensen, Osti.
 

AGK Nordic A/S

Leverandør af designstærke produkter inden for nonfood til detailvirksomheder i Danmark og resten af Europa. AGK Nordic blev grundlagt i 2003 og beskæftiger i dag ti medarbejdere i Danmark og ti i produktionen i Shenzhen, Kina.