Mail icon Print icon

Rengøringsvirksomhed har fået ny ejer

Det danske rengøringsfirma Den Rene Linie ApS er solgt til norske Toma Facility Services A/S.

De to nu tidligere direktører af virksomheden, Holger Sørensen og Frank Haagensen, har i et ligeværdigt ejerskab drevet Den Rene Linie i 20 år fra kontoret i Randers. Men pr. 1. januar 2019 har de overdraget hovednøglen til ejerne af det norske selskab.

John Klindt og Klaus Termansen fra Business Broker har været rådgivere for Holger Sørensen og Frank Haagensen.

Køber med klar strategi

Rådgivningen omfattede hele salgsprocessen fra værdiansættelse, identificering af relevante køberkandidater og forhandlingsprocessen frem til transaktionen.

”Virksomhedsoverdragelsen passer ind i Tomas strategi om at ekspandere i Norden. Med Den Rene Linies brede kundesammensætning i det meste af Danmark, er der derfor tale om et rigtig godt match mellem køber og sælger”, fortæller Klaus Termansen.

Også Frank Haagensen ser Toma Facility Service som den helt rette køber af hans og Holger Sørensens rengøringsfirma:

”Vi har fået det, som vi gerne ville have det – Toma ønsker at beholde Den Rene Linies medarbejdere, og vi har fået en god pris. Jeg er imponeret over Business Brokers professionalisme, tålmodighed og handlekraft igennem hele salgsforløbet”.

Frank Haagensen og Holger Sørensen bliver i virksomheden frem til alt vedrørende driften af Den Rene Linie er overdraget til de norske ejere.

Læs casen om ejerskiftet i rengøringsbranchen her.

Om Den Rene Linie

Fra adressen i Randers tilbyder rengøringsvirksomheden Den Rene Linie erhvervsrengøring i hele landet. Virksomheden beskæftiger omkring 120 medarbejdere. Kundesammensætningen er bred og dækker cirka 400 serviceaftaler.