Mail icon Print icon

Visuel Print A/S hejser flaget for en ny ejer

Visuel Print A/S i Silkeborg har i snart 20 år produceret bannere, displays og reklameflag til kvalitetsbevidste kunder.

Den 2. januar 2018 var det tid til, at Visuel Print selv lod flaget gå til tops for at markere dagen, hvor virksomhedens direktørpost overgik til Lars Alkemade. Han er ny majoritetsejer i Visuel Print efter stifterne, ægteparret Birthe Bonde og Troels Nørhede.

 

Rette køber i kartotek

Forud for overdragelsen har Claus Bruun Rasmussen og John Nygaard fra Business Broker, rådgivet og forhandlet aftalen på plads for Troels Nørhede og Birthe Bonde. Handlen er gået hurtigt, for allerede efter et af de første besøg hos Visuel Print stod det klart, at Business Broker havde den rette køber i sit køberkartotek.

Den tidligere ejer af Visuel Print, Troels Nørhede, er tilfreds med både proces og resultat - og han udtaler:

”Jeg må sige, at Business Broker har håndteret handlen meget, meget professionelt. De haft den nødvendige indsigt i en virksomhed som vores og har både udvist den diskretion og den handlekraft, der har gjort os trygge fra start til slut.”

John Nygaard fremhæver salget af Visuel Print som en sag, hvor sælger og køber har villet hinanden lige fra første møde. Vægten i Business Brokers opgave har derfor ligget i transaktionsmodellen og forhandlingsfasen - og han forklarer:

”Det har været en fornøjelse nærmest fra start at kunne matche køber og sælger. Parterne har valgt en løsning, hvor Lars Alkemade har overtaget 70 procent af Visuel Print, mens sælger beholder de resterende 30 procent i de kommende år. Det har derfor også været vigtigt at bygge en model for, hvordan de resterende 30 procent bliver prissat, en model, der understøtter optimale beslutninger i virksomheden og samarbejdet i hverdagen.” 

I Silkeborg sidder en glad sælger, nemlig Troels Nørhede, der fortsætter som salgsdirektør i Visuel Print - og han udtaler:

”Vi er ikke i tvivl om, at vi har fundet den ideelle køber, der både kan udnytte Visuel Prints fulde potentiale og føre virksomheden videre i vores ånd.”

 

Om Visuel Print og køber Lars Alkemade

Visuel Print producerer flag og bannere - og andre reklametryk på tekstil. Virksomheden sælger desuden facadesystemer, og har bl.a. udviklet det patenterede "Spider System", så kunden selv kan skifte også højtsiddende reklamebannere. Produktion og showroom ligger i Silkeborg og har eksisteret siden 1999.

Lars Alkemade har en fortid som medstifter og medejer i kontorforsyningskæden Redoffice.