Mail icon Print icon

Kundeudtalelser

Fokus på kunderne

Vi spørger kunderne, hvordan de oplever samarbejdet med os. Vi benytter et eksternt konsulentfirma til at interviewe vores kunder efter afsluttede projekter. Svarene bruger vi til at evaluere og forbedre Business Brokers interne processer. Forståelse af situation og behov, vigtigste resultater af samarbejdet, indfrielse af forventninger, konsulenternes kemi og faglige kompetencer indgår i interviews.

 

Business Broker er gode til at skabe en stemning, hvor det kan lade sig gøre at gå til hinanden, samtidig med at vi har en god dialog. Vi har fået gjort bankforbindelsen tilfreds, og har fået et bedre økonomisk overblik over forretningen.
- Ejer af et dansk elcykelfirma

 

Samarbejdet med Business Broker har været en øjenåbner med input, vi kan bruge til noget.
- Ejer af større motorcykelcenter i Jylland
 
 

Vi har været igennem en decideret turn-around, som har sikret firmaets overlevelse. Business Broker har hjulpet mig helt fantastisk.
- Ejer af rehab virksomhed i København

 

Det fantastiske ved Business Broker er, at de ved hvad de taler om. De var meget forberedte, og jeg oplevede faktisk, at de overperformede i forhold til mine forventninger.
- Ejer af større dansk vikarbureau

 

Business Brokers konsulenter er ikke flagrende og svævende som konsulenter tit kan være – de er meget jyske og jordnære. Der er god sammenhæng mellem pris og det, der bliver leveret.
- Bestyrelsesformand i møbelvirksomhed med generationsskifte

 

Business Broker har vist stor kreativitet, stædighed og innovation i forløbet. De havde forstået opgaven godt, og der var ikke nogen slinger i valsen! 
- Direktør i dansk koncern, der har frasolgt et selskab