Mail icon Print icon

Kundeudtalelser

Fokus på kunderne

Læs nedenfor, hvilke oplevelser vores kunder har haft i forbindelse med salg eller køb af deres virksomhed. 

 

Business Brokers analyse har været et super godt afsæt for mine prioriteringer og beslutninger. Business Broker har været skarpe til at sætte sig ind i både forretningen og branchen. De har kort sagt leveret en super kompetent rådgivning.
- Thomas Helt - ny ejer af Falck Lægehuse

 

Rådgiverne fra Business Broker har været skarpe, og jeg er meget tilfreds med, at jeg ikke skulle håndtere opgaven med at sælge MJC Metal alene.
- Jens Friis, sælger af MJC Metal A/S

 

Udover den positive oplevelse, at Business Broker nærmest efter første møde kunne præsentere os for den ideelle køber, har de været gode til at forklare os forløbet og forhandle den løsning hjem, der var optimal for Visuel Print. Vi er yderst tilfredse.
- Troels Nørhede, sælger af Visuel Print A/S

 

Jeg hyrede Business Broker, fordi de har erfaring med salg af udstyr til landbruget. De har været gode til at leve sig ind i, hvem BoPil er, og hvordan vi driver forretning. Det har været en forudsætning for, at vi kunne indgå aftale med den bedste køber. Det er nødvendigt at indhente hjælp i en salgsproces. Alene de administrative forberedelser med at gøre virksomheden salgsmoden kræver en specialiseret indsats. Der har man brug for professionelle kræfter udefra. Det skal man vide, hvis man går i de overvejelser. 
- Jan Bonde, sælger af BoPil A/S og BoPil Aqua A/S

 

Business Broker har hjulpet os med at forhandle en rigtig fornuftig aftale hjem. Den betyder, at jeg nu kan fokusere på blandt andet eksport og samtidig være forvisset om, at Ostis hjemmemarked er i rutinerede hænder hos AGK Nordic. 
- Peter Jagd Jensen, ejer af Osti ApS

 

Business Broker har på en professionel måde varetaget salgsprocessen, og specielt den internationale kontakt til køberkandidater har været vigtig. Rådgiverne har været målrettede, fokuserede og vedholdende. Business Broker har udvist stor gennemslagskraft.
- Peter Damgaard Hansen, sælger af Fin Form A/S

 

Vi har oplevet en professionel tredjepart, der forhandlede aftalerne på vores vegne, det gav en god saglighed og pondus i forhandlingsøjemed. Dét, at man ikke skal forhandle direkte med de personer, som man senere skal samarbejde med, betyder meget for forhandlingsresultatet og ikke mindst det efterfølgende gode samarbejde. 
- Mette Ditmer, designer og direktør, Mette Ditmer Denmark

 

Business Broker har igennem hele processen ageret til stor tilfredshed både, hvad angår forståelsen af virksomheden, udarbejdelse af præsentationsmateriale og fremfindelse af potentielle emner. Business Broker har også i slutfasen været medvirkende til, at både det juridiske, økonomiske og mentale gik op i en højere enhed. Vi har haft et super godt samarbejde med Business Broker, som vi klart kan anbefale.
- Annette og Tommy Bøgehøj, sælgere af Skomø A/S

 

Business Broker var vores rådgivere og tovholdere gennem hele forløbet. Der har været hektiske forhandlinger med købernes repræsentanter fra Danmark og Sverige - samtidig med, at vi havde fokus på den daglige forretning. Det har for os været helt afgørende at arbejde tæt sammen med rådgiverne, hvor vi havde 100 % tillid til engagement, købmandskab og evne til at holde fremdrift i salgsprocessen.
- Ejerkredsen, Nikodan Conveyor Systems A/S

 

Forhandlingerne med køber blev primært håndteret af Business Broker, som havde en god forståelse for de praktiske problemstillinger i virksomhedsdrift, hvilket var en stor fordel i søgeprocessen efter købere samt i de afsluttende forhandlinger.
- Martin Poulsen, sælger af MP Entreprenør

 

Det har været en stor beslutning at sælge, men jeg er glad for, at Business Broker har gjort det muligt at styrke Kontechs fremtidige udviklingsmuligheder gennem sammenlægning med den svenske Balco koncern. 
- Niels Jensen, sælger af Kontech A/S

 

Business Broker havde en professionel indgangsvinkel, og der var en god tone lige fra starten. De har et godt netværk, og jeg kunne se, at de havde en track record, som passede til min situation. 
- Per Juul, sælger af Abekatten Klatrevægge