MP Entreprenør, Silkeborg,
solgt til Hvam Maskinstation

MP Entreprenør er stiftet i 1983 af Martin Poulsen. Virksomheden er specialist i anlægsarbejde for forsyningsselskaber, entreprenører, kirker og privatejede virksomheder m.v.

MP Entreprenør har en udpræget servicekultur, hvor kundetilfredshed og overholdelse af alle indgåede aftaler har skabt et sikkert fundament for vækst og udvikling i over 30 år.

Virksomheden udfører forskellige former for kloakarbejde samt reparation, forsikringsskader, nyanlæg, projektering og dræningsarbejde. Dette forretningsområde er et stærkt supplement til eksisterende aktiviteter hos Hvam Maskinstation, som bl.a. udfører service- og anlægsopgaver hos landbrugskunder i Midtjylland.

Eksempel på generationsskifte og konsolidering

Ejer Martin Poulsen udtaler, at baggrunden for beslutningen om at sælge virksomheden til netop Hvam Maskinstation har været at sikre, at eksisterende og nye kunder fortsat modtager en professionel håndtering samtidig med, at alle medarbejdere fortsætter uændret i det nye ejerskab.

Om samarbejdet med Business Broker, som rådgav i salgsprocessen, siger Martin Poulsen:

”Vi ønskede at finde en løsning på generationsskiftet i god tid, inden jeg skulle trække mig tilbage fra en fuldtids arbejdsindsats. Efter forhandlinger med flere parter viste der sig en god mulighed i Hvam Maskinstation, hvor jeg samtidig kunne opnå en glidende overgang ved at fortsætte som driftsleder i virksomheden for en periode.

Forhandlingerne med køber blev primært håndteret af Business Broker. John og Claus har en god forståelse for de praktiske problemstillinger i virksomhedsdrift, hvilket har været en stor fordel i søgeprocessen efter købere samt i de afsluttende forhandlinger.”

Claus Bruun Rasmussen og John Klindt udtaler, at handelen er et godt eksempel på en branchekonsolidering, der muliggør et smidigt generationsskifte til gavn for både køber og sælger.

Kontakt os for at drøfte branchekonsolidering, opkøb eller salg.

MP ENTREPRENØR

Hvam Maskinstation
erhvervede MP Entreprenør

Opgave: Salg af virksomheden, generationsskifte.

Løsning: Branchekonsolidering – lokal kollega, Hvam Maskinstation, har købt MP Entreprenør med henblik på glidende samkøring.

Resultat: Styrket konkurrenceevne og stordriftsfordele mellem de to virksomheder vil åbne for nye fælles forretningsmuligheder.

MP Entreprenør blev stiftet i 1983 af Martin Poulsen. Virksomheden er specialist i anlægsarbejde for forsyningsselskaber, entreprenører, kirker og privatejede virksomheder mv.

Business Broker A/S rådgav sælger.