Attic Group overtager
Palsgaard Gruppens kvistproduktion

Attic Group A/S har pr. 1. september 2013 overtaget Palsgaard Gruppen A/S’ kvistproduktion. Med aftalen øger Attic sit omsætningsgrundlag med mere end 30 procent og hører dermed til en af de største leverandører af kviste i Danmark.

Attics administrerende direktør Martin Tholstrup udtaler:

”Vi er glade for at overtage Palsgaards kvistproduktion. Det er en væsentlig aktivitetsforøgelse, som er af afgørende betydning i det nuværende svage marked. Vi har både kapacitet og kompetencer til at servicere kunderne på samme høje niveau, som vi altid har gjort. Med overtagelsen øger vi vores omsætning markant, hvilket giver mulighed for at skabe en endnu mere rentabel forretning”

Attic beskæftiger i dag 20 medarbejdere, og Martin Tholstrup vurderer, at overflytningen vil skabe 4-6 nye arbejdspladser til faglærte og ufaglærte inden for tømrer- og blikarbejde.

Palsgaard Gruppen har med handelen fået mulighed for at sætte yderligere fokus på kerneområderne; træspær og træelementer samt stigende eksport til Norge og Tyskland.

Business Broker har bistået Attic Group i forhandlingerne med Palsgaard Gruppen.

ATTIC GROUP A/S

Attic Group A/S
erhvervede Palsgaard Gruppen A/S’ kvistproduktion.

Opgave: Overtagelse af Palsgaard Gruppens kvistproduktion.

Løsning: Branchekonsolidering og aktivitetsforøgelse.

Resultat: Med overtagelsen øger Attic Group sin omsætning med ca. 30 % og hører hermed til én af de største leverandører af kviste i Danmark.

Attic Group A/S producerer præfabrikerede kviste, der laves efter individuelle mål.

Business Broker A/S rådgav køber.