Abekatten Klatrevægge solgt til Virklund Sport

Abekatten Klatrevægge er Skandinaviens førende leverandør af professionelle klatrevægge – et nicheområde, som udgør et relevant, strategisk supplement til Virklund Sports produktprogram.

Omdrejningspunktet hos Abekatten Klatrevægge og hos Virklund Sport er at levere kvalitetsprodukter til såvel den professionelle idrætsudøver som til breddeidrætten. Begge virksomheder arbejder med de samme kundegrupper, som bl.a. omfatter haller/arenaer, idrætsforeninger, kommuner, skoler og uddannelsesinstitutioner.

Professionel rådgivning første til salg

Ejer Per Juul udtaler i en pressemeddelelse den 21. marts 2015, at baggrunden for beslutningen om at sælge Abekatten Klatrevægge til netop Virklund Sport har været at sikre, at eksisterende og nye kunder fortsat modtager en professionel håndtering, hvad enten det drejer sig om rådgivning, projektledelse eller montering af klatrevæggene.

Per Juul giver udtryk for, at samarbejdet med Business Broker A/S har været godt, og at hele salgsprocessen har været en positiv oplevelse.

”Vi kom godt ud af det lige fra det første møde. De havde en professionel indgangsvinkel til mig og min virksomhed, som passer til min mentalitet, og der var en god tone lige fra starten. Jeg tror, at dette har smittet af på hele processen og også på forholdet til køber.

Det var afgørende for mit valg af Business Broker, at de har et godt netværk, og at jeg kunne se, at de havde en track record, som passede til min situation”.

Claus Bruun Rasmussen og John Klindt udtaler, at handelen er et godt eksempel på en branchekonsolidering med optimalt udbytte for begge parter.
Kontakt os for at drøfte branchekonsolidering, opkøb eller salg.

ABEKATTEN KLATREVÆGGE A/S

Virklund Sport A/S
erhvervede Abekatten Klatrevægge A/S

Opgave: Salg af virksomheden.

Løsning: Branchekonsolidering inden for et nicheområde, der udgør et relevant, strategisk supplement til Virklund Sports produktprogram.

Resultat: En samlet virksomhed med et mere komplet produktprogram og stærkere kompetencer ift. rådgivning om og indretning af idrætsfaciliteter.

Abekatten Klatrevægge A/S er Skandinaviens førende leverandør af professionelle klatrevægge.

Business Broker A/S rådgav sælger.