Recon A/S

Køb af virksomhed midt i finanskrise

Business Broker var rådgiver for Recon A/S i forbindelse med salg af virksomheden.

Recon A/S – Salg af virksomhed i den farmaceutiske industri

Recon A/S i Sønderborg fremstiller forme til sprøjtestøbte emner i plast til primært den farmaceutiske industri, derudover har virksomheden selv en produktion af sprøjtestøbte emner. I forbindelse med salg af virksomhed har Business Broker har været rådgiver for eneejer Knud Erik Hansen.

Virksomhedsovertagelse uden overraskelser

Virksomheden blev overtaget af Leif Jørgensen i januar 2009. Leif Jørgensen kom fra en stilling som fabrikschef for Linak A/S og fik med overtagelsen af Recon A/S opfyldt et længe næret ønske om at blive selvstændig.

Det var en lang og til tider besværlig købsproces, hvor finanskrisen satte ind midt i forhandlingsforløbet. Det gjorde ikke tingene nemmere! Det har dog betydet, at jeg har haft tid til at sætte mig godt og grundigt ind i virksomheden samt de udfordringer, jeg efter købet ville stå overfor. Jeg må sige her godt 9 måneder efter overtagelsen, at der stort set ikke er dukket overraskelser op.

Sorte tal på bundlinjen

Leif Jørgensen har været meget tilfreds med overtagelsen af Recon. – Vi kører med sorte tal på bundlinjen, selv om vi også har måttet foretage visse tilpasninger. Jeg har haft rigtigt gode rådgivere med i købsforløbet, og selv om Business Broker repræsenterede sælger, føler jeg også, at de har været en god støtte for mig.

RECON A/S

Leif Jørgensen
erhvervede Recon A/S

Opgave: Salg af virksomheden som led i generationsskifte.

Løsning: Management Buy In (MBI) og senere ekstern investor med ind.

Resultat: Virksomheden drives videre på uændret forretningsgrundlag, men med nye ledelseskræfter.

Recon A/S fremstiller præcisionsværktøjer til plastdele, primært til den farmaceutiske industri, og egen plastsprøjtestøbning af plastdele.

Business Broker A/S rådgav sælger.