Ribu Inventarsnedkeri A/S

Generationsskifte i Ribu Inventarsnedkeri A/S

Ribu er underleverandør af møbler og inventar til private og offentlige virksomheder. Virksomheden henvendte sig til Business Broker for at få rådgivning i forbindelse med generationsskifte.

Generationsskifte og sparring

Ribu Inventarsnedkeri har brugt Business Broker i forbindelse med generationsskifte og til efterfølgende sparring i forskellige situationer.

Business Broker er god til at få enderne til at nå hinanden ved dialog og til hurtigt at finde alternative forslag til løsning på forskellige problemstillinger, udtaler indehaver Martin Klein. Claus Bruun Rasmussen har været en yderst professionel rådgiver. Han har været god til at få sagt tingene på en konstruktiv måde og på det rigtige tidspunkt.

Business Broker giver os adgang til netværk

Martin Klein lægger i øvrigt vægt på, at Business Broker har et stort netværk, som virksomheden kan trække på, hvilket har været til gavn i flere situationer. – Vi kan anbefale Business Broker som rådgiver og sparringspartner, slutter Martin Klein af.

RIBU INVENTARSNEDKERI A/S

Martin Klein
erhvervede Ribu Inventarsnedkeri A/S

Opgave: Generationsskifte.

Løsning: Nøgleperson købte virksomheden via Management Buy Out (MBO).

Resultat: Virksomheden overdraget, finansiering via holdingselskab, tidligere ejer tilknyttet i en periode.

Ribu Inventarsnedkeri A/S leverer kvalitetsløsninger inden for unikke konstruktioner af inventar og møbler i høj kvalitet.

Business Broker A/S rådgav sælger.