Ny vækststrategi for SIKA Footwear

I forbindelse med fusion rådgav Business Broker SIKA Footwear om transaktionen, der styrkede virksomhedens position som markedsleder inden for sikkerhedsfodtøj.

Fusion og vækst inden for sikkerhedsfodtøj

I efteråret 2011 stod SIKA Footwear med muligheden for overtagelse af Brynje A/S i Sæby. Virksomheden henvendte sig til Claus Bruun Rasmussen fra Business Broker for at få rådgivning om overtagelses- og vækststrategi.

SIKA’s indehaver og direktør, Ole Engelbredt udtaler, at samarbejdet har været positivt, og virksomheden har opnået det resultat, den skulle nå frem til.

Det har været af væsentlig betydning, at vi har fået professionel assistance til de vanskelige problemstillinger, der følger med, når man køber en anden virksomhed. Der har været en effektiv dialog mellem SIKA og Business Broker, og der har været en god forståelse for SIKA’s udfordringer og ønsker, som har gjort, at det er lykkedes at nå til enighed med sælger om transaktionen.

Samtidig har Business Broker overholdt de aftaler, der blev indgået inden forhandlingerne gik i gang. Samarbejdet har været en positiv oplevelse,

…slutter en tilfreds Ole Engelbredt af.

SIKA Footwear A/S

SIKA Footwear A/S
erhvervede Brynje A/S

Løsning: Forhandlinger og opkøb gennemført med kompleks aktionærkreds på sælgersiden.

Resultat: Branchekonsolidering, hvor den nye fælles koncern er markedsleder med ca. 150 mio. kr. i årsomsætning.

SIKA Footwear A/S udvikler, producerer og sælger sikkerhedsfodtøj i Danmark og på eksportmarkeder.

Business Broker A/S rådgav køber.