Scanbolt A/S, Randers, solgt til privat investor

Scanbolt A/S blev stiftet i 2011 og har specialiseret sig som leverandør af reservedele og tilbehør til minigravere.

Virksomheden henvender sig primært til B2B-kunder i entreprenør-, bygge- og anlægsbranchen. Strategien er markedsføring af et meget bredt sortiment af reservedele og udstyr til hovedparten af fabrikater af minigravere.

Scanbolt har specialiseret sig i at source alle komponenter direkte fra producenterne, hvilket betyder, at der kan tilbydes kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Privat investor udvikler og fortsætter væksten

Virksomheden er lagerførende på de primære produkter, da en væsentlig konkurrenceparameter er at holde kundernes maskiner og udstyr kørende via hurtig ekspedition og dag-til-dag levering.

I 2012 udviklede og lancerede virksomheden en webshop, hvor kunderne kan handle reservedele døgnet rundt. Sitet har på kort tid opnået en gunstig placering på Trustpilot.

I sommeren 2014 lancerede Scanbolt brandet ”Mecatra”, der henvender sig til reservedelsforhandlere i hele Europa. Disse tiltag har været medvirkende til den flotte udvikling, som virksomheden har præsteret.

Business Broker har rådgivet sælgerne af Scanbolt, som har ønsket at afstå virksomheden for at fokusere på nye aktiviteter.

Scanbolt er solgt til en privat investor, der ønsker at udvikle virksomheden yderligere og fortsætte væksten med afsæt i den bestående stærke forretningsmodel.

Vækstvirksomhed på stand-alone basis

John Nygaard og Claus Bruun Rasmussen udtaler, at transaktionen er et godt eksempel på, at det er realistisk for en privat investor at købe en spændende vækstvirksomhed på stand-alone basis.

Kontakt os for at drøfte branchekonsolidering, opkøb eller salg.

SCANBOLT A/S

Privat investor
erhvervede Scanbolt A/S, Randers

Opgave: Salg af virksomheden.

Løsning: Efter forhandlinger med såvel industrielle som private køberkandidater blev der indgået aftale om salg til privat investor.

Resultat: Scanbolt kan i det nye ejerskab fortsætte sin positive udvikling – suppleret med købers erfaringer med vækst af handelsvirksomhed.

Scanbolt A/S blev stiftet i 2011 og har specialiseret sig som leverandør af reservedele og tilbehør til minigravere. Virksomheden henvender sig primært til B2B-kunder i entreprenør-, bygge- og anlægsbranchen.

Business Broker A/S rådgav sælger.